verstopping Moerkapelle

LAST VAN EEN VERSTOPPING IN Moerkapelle?

Een verstopping van toilet, afvoer of sanitair in de woning is altijd hinderlijk en waar zouden wij dan zijn zonder de vakkundige ontstoppers van Loodgietermoerkapelle.nl om dit voor u op te lossen. Loodgietermoerkapelle.nl helpt u graag met alle verstoppingen in en om het huis in Moerkapelle en Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Moordrecht, bel ons voor een afspraak op 079-8080143. Onze vakmannen kunnen dit vaak binnen no-time en meestal dezelfde dag nog voor u oplossen.


Dus, last van een verstopping van uw afvoer in Moerkapelle of Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Moordrecht? Bel dan met Loodgietermoerkapelle.nl op 079-8080143! Wij komen in Moerkapelle in Moerkapelle en Moerkapelle voor al uw verstoppingen aan afvoer en riool!


Verstopping in Moerkapelle, oma-weet-raad!

Voordat u een afspraak maakt met de ontstopper in Moerkapelle en Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Moordrecht, kunt u proberen om een kleine verstopping zelf op te lossen. Voordat u zelf de mouwen opstroopt, geeft Loodgietermoerkapelle.nl u wel het advies om liever géén chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken. Deze middelen zijn dusdanig agressief en bijtend dat zelfs de lijmverbindingen van de afvoer kunnen oplossen, waardoor uiteindelijk een lekkage kan ontstaan en dan bent u nog verder van huis. Ook zijn chemische ontstoppingsmiddelen zeer schadelijk voor milieu en gezondheid en kunnen er flinke brandwonden ontstaan bij direct contact met de huid.

Wat u wel zelf kunt proberen om een verstopping te verhelpen

Bij een verstopping van de wastafel of gootsteen kan een blokkade in de sifon de oorzaak zijn. In de kromming van de sifon kunnen vuilresten achterblijven en gaan ophopen, waardoor uiteindelijk het water niet meer kan doorlopen. De sifon is eenvoudig los te draaien en te reinigen, vergeet niet om hier wel eerst een emmer onder te zetten.


Ook een ouderwetse rubberen ontstopper kan een verstopping van wastafel, gootsteen en zelfs toilet soms verhelpen. Deze “plopper” plaatst u recht op de afvoer en creëer dan met duwende en trekkende bewegingen een vacuüm, totdat de blokkade loskomt en kan worden doorgespoeld.


In uw keukenkastje vindt u vast wel ergens soda en azijn. De ontvettende en ontkalkende eigenschappen van deze huismiddeltjes samen, geeft een bruisend effect in de afvoer, waarvoor de ontstopping kleiner kan worden en loskomt.


Wat ook wel eens wordt geprobeerd, maar tamelijk kansloos is omdat het is alsof u met een speld een autoband probeert lek te prikken, is met een trekveer van een bouwmarkt de verstopping te verhelpen. Deze zijn niet krachtig genoeg en zullen het 99 van de 100 keer niet verhelpen.


Het is de moeite waard om bovenstaande tips uit te proberen, maar bij een hardnekkige of dieper in de leiding zittende verstopping, schakelt u beter uw ontstoppingsbedrijf van Loodgietermoerkapelle.nl uit Moerkapelle of {{NEARBY_CITY}}  in om dit voor u op te lossen. Vaak dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur hebben wij een ontstopper voor u ter plaatse.

U regelt dit eenvoudig via ons aanvraag formulier of door ons te bellen op 079-8080143.

 zelf verstopping oplossen Moerkapelle
 verstopping toilet Moerkapelle

Werkwijze Loodgietermoerkapelle.nl bij een verstopt toilet


Ontstoppen toilet onder hoge druk

De ontstoppingsdienst van Loodgietermoerkapelle.nl kan gebruik maken van een professionele hoge drukspuit om het toilet te ontstoppen. Door water onder hoge druk door de afvoer te spuiten, kan de verstopping loskomen en het toilet weer doorspoelen. Het doorspuiten van het toilet is een geschikte voor zowel beginnende als hardnekkige verstoppingen.

Ontstoppen toilet met machinale rioolveer

De ontstoppingsdienst van Loodgietermoerkapelle.nl kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van een machinale ontstoppingsveer om de blokkade in de riolering te verwijderen. De rioolveer wordt dan met een draaiende beweging door de afvoer geleid en zal onderweg alle obstakels verpulveren. De afvoer komt dan weer vrij van obstakels, spoelt weer moeiteloos door en u kunt weer gebruik maken van het toilet.


Urinesteen verwijderen verstopt urinoir

Loodgietermoerkapelle.nl  is ook specialist in het verwijderen van urinesteen in urinoirs. Hiervoor wordt een kettingklopper gebruikt. Mocht u de urinesteen zelf willen proberen op te lossen, dan kunt u dit proberen met cola of schoonmaakazijn. Mocht dit niet lukken, dat staat uw loodgieter Loodgietermoerkapelle.nl in Moerkapelle  voor u klaar!

Verstopping broyeur/ sanibroyeur

Een sanibroyeur verpulvert na het doorspoelen van het toilet de ontlasting en het toiletpapier, zodat dit moeiteloos door de smalle afvoer kan worden weggespoeld. Maar net als bij een gewoon toilet kan het doorspoelen van objecten, die niet in het riool thuishoren, uiteindelijk leiden tot een verstopping. Bij een normaal toilet kunt u nog zelf proberen om de verstopping te verwijderen, maar het advies van is om bij een verstopping van de sanibroyeur direct een vakman in te schakelen en zelf geen risico te nemen. Het ontstoppen van een sanibroyeur is namelijk niet zonder gevaar. De sanibroyeur heeft ingebouwde elektronica en scherpe onderdelen om te vermalen en u kunt zichzelf lelijk verwonden als u niet 100% zeker bent wat u doet. Een verstopping in een sanibroyeur heeft ook als gevolg dat het rioolwater blijft staan en dat kan in combinatie met de elektronica in het binnenwerk een gevaarlijke situatie opleveren. Wilt u een afspraak maken met voor uw verstopping, vermeld dan tijdens het maken van de afspraak wel altijd dat het een sanibroyeur betreft, zodat wij de juiste vakman uit naar u toe kunnen sturen.

 verstopt urinoir Moerkapelle
 sanibroyeur verstopt Moerkapelle

Verstopping in de keuken


Gootsteen

Het doorspoelen van vet- en voedselresten kunnen na verloop van tijd een flinke verstopping in de afvoer van de gootsteen veroorzaken met alle gevolgen van dien. Het water stroomt niet meer weg of komt omhoog of er ontstaan lekkages en stankklachten vanuit de gootsteen. Heeft u alles zelf al geprobeerd om de gootsteen te ontstoppen, maar zonder succes? Schakel dan een professionele ontstopper uit Moerkapelle en Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Moordrecht in.

Verstopping vaatwasser

Dat de vaat tijdelijk met de hand moet worden afgewassen is natuurlijk vervelend, maar erger is nog dat een verstopte vaatwasser kan leiden tot lekkages, waterschade en stankklachten. Een oppervlakkige verstopping kunt u in sommige gevallen zelf oplossen, maar zit de blokkade dieper in de afvoer, dan is het verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen. Zodra u merkt dat de vaatwasser het water na het draaien van het programma niet meer kan afvoeren en in storing valt, check dan als eerste de afvoer van de gootsteen. De gootsteen en de vaatwasser zijn vaak op dezelfde afvoer aangesloten en als de gootsteen ook slecht of niet doorloopt, dan ligt de oorzaak van de verstopping in de leiding en niet bij de vaatwasser zelf.

Verstopping badkamer

Doucheputje

Al het sanitair in de woning dat voorzien is van een afvoerleiding, loopt het risico om een keer verstopt te raken. In de douche is de combinatie van zeepresten en haren vaak de grote boosdoener van een verstopt doucheputje. De eerste tekenen van een verstopping is dat het water langzamer wegloopt dan normaal en dan is het tijd om actie te ondernemen om ergere gevolgen te voorkomen. Een oppervlakkige verstopping in het doucheputje kunt u veelal zelf verwijderen, maar mocht de verstopping dieper in de afvoer zitten, bel dan Loodgietermoerkapelle.nl om het doucheputje vakkundig te laten ontstoppen. Wastafel Zeepresten, scheerschuim en doorgespoelde haren zijn ook bij de wastafel veelal de oorzaak van een verstopping. Vaak kunt u een kleine, oppervlakkige verstopping zelf verwijderen, maar check altijd wel eerst de andere afvoeren in de woning. Lopen de andere afvoeren ook slecht door, dan zit de verstopping niet in de afvoer van de wastafel, maar waarschijnlijk dieper in de afvoerleiding of zelfs in de hoofdriolering. Dit kunt u helaas zonder professionele apparatuur niet zelf verhelpen en dan is het raadzaam om een afspraak te maken met één van de professionele ontstoppers van Loodgietermoerkapelle.nl.

 verstopte keukenafvoer Moerkapelle
 verstopping badkamer Moerkapelle

Verstopping wasmachine

De wasmachine is voorzien van een waterafvoer om het vuile water af te kunnen voeren richting de riolering. Een verstopping van de afvoer kan flinke wateroverlast geven als het water terugkomt en uit de afvoerleiding stroomt. De grootste veroorzaker van verstoppingen in de afvoer van de wasmachine zijn zand en modder, vaak afkomstig van sport- en kinderkleding. Maar ook pluis- en stofresten zullen onvermijdelijk met het spoelwater de afvoer instromen en uiteindelijk kunnen gaan ophopen. Tegenwoordig is er een boosdoener bijgekomen, de kant-en-klare waspods. Nu er steeds meer wasprogramma’s op lage temperaturen worden gedraaid, bestaat het risico dat het plastic omhulsel van de waspod niet goed kan oplossen en met het spoelwater in de afvoer terecht komt.

Verstopping regenpijp/ HWA

Een verstopte dakgoot, regenpijp of hemelwaterafvoer kan veel waterschade aan uw woning aanrichten. Belangrijk dus om een verstopping te voorkomen en regelmatig de dakgoten te laten reinigen en de regenpijp na te kijken op eventuele schade of verzakkingen. Vooral als u in een boomrijke omgeving woont in Moerkapelle en Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Moordrecht is het verstandig om periodiek een afspraak te maken met uw lokale vakman in Moerkapelle om de dakgoten na te laten kijken en schoon te maken. Hiermee voorkomt u problemen van overstromende en lekkende dakgoten. De hierdoor ontstane waterschade kan binnen en buiten de woning  schimmelvorming en houtrot van de kozijnen veroorzaken.


Het kan ook zijn dat er in de riolering buiten uw woning een breuk zit. Doordat bijvoorbeeld uw woning licht verzakt en/ of de grond er omheen, kan een afvoer breken. In dat geval spreken we over een gevelbreuk. In dit geval bent u ook bij Loodgietermoerkapelle.nl aan het juiste adres!

 verstopping afvoer wasmachine Moerkapelle
 verstopping regenpijp hwa Moerkapelle

Heldere afspraken tegen vaste tarieven!

Heeft u een verstopping en bent u op zoek naar een betrouwbare ontstoppingsdienst om dit probleem voor u op te lossen? Loodgietermoerkapelle.nl maakt graag een afspraak voor u met uw lokale loodgieter/ ontstoppingsbedrijf of dakdekker in Moerkapelle en om de verstopping vakkundig en blijvend voor u op te lossen. Altijd tegen een vast tarief, dat tijdens het maken van de afspraak telefonisch met u wordt besproken en vervolgens per mail aan u wordt bevestigd. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf!


Voor verstoppingen werkt Loodgietermoerkapelle.nl met een all-in tarief. Zo heeft u nooit verrassingen achteraf. Kijkt u voor de actuele prijs op tarievenpagina, of belt u met 079-8080143.

Verstopt toilet

Spoelt het toilet niet meer door of komt het water zelfs omhoog? Loodgietermoerkapelle.nl is u graag van dienst om deze verstopping zo spoedig mogelijk te verhelpen. Een verstopt toilet kan een ware nachtmerrie zijn. Buiten dat het toilet niet meer gebruikt kan worden, is het vaak ook een behoorlijk onsmakelijke verstopping. Een verstopt toilet wordt meestal veroorzaakt door doorgespoelde objecten die niet in de riolering thuishoren. Uiteindelijk kan de ophoping van afval in de riolering tot een verstopping leiden en spoelt het toilet niet meer door richting de riolering. Maandverband, tampons en te grote hoeveelheden toiletpapier worden regelmatig nog door het toilet gespoeld en zijn vaak de oorzaak van een toiletverstopping. Gooi maandverband en tampons liever in de prullenbak en gebruik toiletpapier met mate. Te veel doorgespoeld toiletpapier heeft de neiging om in de afvoer aan elkaar te klonteren en zo een verstopping te veroorzaken. Ook vet- en etensresten horen niet in de riolering thuis en zijn niet geschikt om door het toilet te spoelen. Etensresten kunnen ophopen en vet heeft de neiging om aan de binnenzijde van de riolering te blijven plakken, dit kan het begin zijn van een verstopping. Soms worden grotere objecten per ongeluk door het toilet gespoeld, zoals een toiletblok of een toiletrol en zelfs speelgoed kan de afvoer flink blokkeren. Met een beetje geluk kunt u de blokkade zelf handmatig verwijderen en zo de verstopping verhelpen. Trek voor de hygiëne dan wel een paar rubberen keukenhandschoenen aan of houdt uw handen fris door er een plastic zak omheen te doen. Een verstopping kan ook veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan een beschadigde afvoer door een verbouwing, werkzaamheden in de straat in , slijtage of een verstopping van het hoofdriool op gemeentegrond.

 vaste tarieven verstopping Moerkapelle